Billionaire - Rreth Billionaire Italian Couture. Ku të gjejmë Billionaire në Tirane? Çfarë simbolizon Billionaire? Gjithçka duhet të dimë rreth Billionaire Italian couture.

Për një kohë të gjatë, playboys, krijuesit e fatit dhe ndërtuesit e perandorive në botë janë harruar. Është koha, edhe një herë, që këto ikona të fuqisë mashkullore të ngrihen dhe të zënë vendin e tyre të merituar në qendër të skenës sartorial. BILLIONAIRE paraqet një gardërobë ekstravagante, të pasur për burrat e pjekur të cilët nuk kanë frikë se kush janë dhe kush duan të jenë.

Nga pardesytë e krokodilit te një xhaketë metalike xhakardi, veshja e tij simbolizon një festë dhe sukses që kërkojnë vëmendje. Ashtu si burrat që i veshin ato, këto mjeshtëri të BILLIONAIRE janë shprehja përfundimtare e stilit të mashkullit Alfa.


Nisur në 2005, BILLIONAIRE është krijesa e ndërmarrësit italian largpamës me ndikim dhe i famshëm i Formula 1, Flavio Briatore, ideja e të cilit ishte të krijonte linjën e parë të modës së lartë kushtuar ekskluzivisht burrave. 

Billionaire Italian Couture

BILLIONAIRE hapi butikun e tij të parë në Porto Cervo, Sardenjë, pasuar nga njësitë në Las Vegas, Dubai, Moskë, Miami, Gjenevë dhe së fundmi në Milano. Sot numëron 30 dyqane plus 48 pikë shitje në të gjithë botën ndër to edhe PRIVÉ. Në vitin 2007, Briatore bashkoi forcat me kompaninë ndërkombëtare të biznesit PERCASSI, duke zhvilluar dhe zgjeruar më tej markën.

Billionaire në 2016

Në maj 2016, një fazë e re për markën filloi me blerjen e shumicës së aksioneve të BILLIONAIRE nga Philipp Plein me synimin për të rritur ndërgjegjësimin e markës globalisht, për të zgjeruar gamën e produkteve dhe për të nxitur zgjerimin e shitjes me pakicë duke përdorur sinergjitë e Philipp Plein, di si dhe infrastrukturat që Philipp Plein disponon.

Ku të gjejmë Billionaire në Tiranë?

Billionaire Italian Couture është ndër markat e preferuara të PRIVÉ. Kjo sepse përfaqëson ato që perfaqëson edhe PRIVÉ. Kualiteti dhe rëndësia që i kushtohet detajeve nga Billionaire është shumë e lartë. E njëjta gjë vihet re te çdo produkt që përzgjidhet për të qënë pjesë e koleksionit të PRIVÉ!

Një ndër destinacionet e vetme që mund të gjeni Billionaire në Tiranë është PRIVÉ. Origjinalitet i garantuar dhe cilësia e produkteve që ka Billionaire. Ndër vite marka e Billionaire nuk ka pësuar ndo një ndyshim të madh në dizajn, por veçantia e kësaj marke qëndron te kualiteti i larte dhe ekstavaganca minimaliste që shumë e quajnë eksituese! Te PRIVÉ markën Billionaire e gjeni me çmim të mirë dhe kualitet maksimal.

Billionaire Orgjinal në Tiranë

Te PRIVÉ të gjitha produktet janë 100% orgjinale. Veçantia e të bërit shopping te PRIVÉ qëndron edhe te çmimet që janë njësoj si në Milano, në butikët oficial të markave që gjeni te PRIVÉ.

Kënaqësia e të bërit shopping për meshkuj në Tirane, PRIVÉ!

Ose na kontaktoni direkt këtu

Na ndiqni në Socials

@PRIVE.Luxury.Tirana

@prive.tirana

@PRIVÉ Luxury Menswear

@prive_luxury

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment