Valentino

Valentino Origjinale në Tirane

Valentino. Rreth Valentino. Ku të gjejmë Valentino ne Tiranë? Ku të gjejmë koleksionet e fundit? Gjithçka duhet të dimë rreth Valentinos! Maison Valentino u themelua në vitin 1960 nga Valentino Garavani dhe Giancarlo Giammetti. Valentino është një protagonist i modës ndërkombëtare, dhe nga viti 2008 deri në vitin 2016, ka kaluar një evolucion krijues dhe…

Fendi

FENDI Orgjinale ne Tirane

FENDI. Rreth FENDI. Ku të gjejmë FENDI në Tiranë? Ku të gjejmë koleksionet e fundit? Gjithçka duhet të dimë rreth FENDI! Markë u krijua nga Adele dhe Edoardo Fendi në Romë në 1925. FENDI u shfaq si një markë e njohur për elegancën, mjeshtërinë, inovacionin dhe stilin e saj. Bashkëpunimi me Karl Lagerfeld filloi në…

Dolce Gabbana

Dolce Gabbana Origjinale ne Tirane

Dolce Gabbana. Rreth Dolce & Gabbana. Ku të gjejmë Dolce & Gabbana ne Tiranë? Ku të gjejmë koleksionet e fundit? Gjithçka duhet të dimë rreth Dolce & Gabbana! Në krahasim me disa nga shtëpitë e tjera të modës luksoze, Dolce & Gabbana është relativisht e porsaardhur në skenë. Filluar në vitin 1985, marka bëri një…

Billionaire

Billionaire Orgjinal në Tiranë

Billionaire – Rreth Billionaire Italian Couture. Ku të gjejmë Billionaire në Tirane? Çfarë simbolizon Billionaire? Gjithçka duhet të dimë rreth Billionaire Italian couture. Për një kohë të gjatë, playboys, krijuesit e fatit dhe ndërtuesit e perandorive në botë janë harruar. Është koha, edhe një herë, që këto ikona të fuqisë mashkullore të ngrihen dhe të…

Balmain per meshkuj ne Tirane

Balmain Orgjiale në Tirane

Balmain – Rreth Balmain. Ku të gjejmë Balmain në Tiranë? Ku të gjejmë koleksion-et e fundit? Gjithçka duhet të dimë rreth Balmain! Balmain u themelua në vitin 1945 nga Pierre Balmain. Që nga fillimi, stili i guximshëm dhe i pasur femëror i Monsieur Balmain ofroi një kontrast befasues me pamjen unike të ditës, duke krijuar…