FENDI. Rreth FENDI. Ku të gjejmë FENDI në Tiranë? Ku të gjejmë koleksionet e fundit? Gjithçka duhet të dimë rreth FENDI!

Markë u krijua nga Adele dhe Edoardo Fendi në Romë në 1925. FENDI u shfaq si një markë e njohur për elegancën, mjeshtërinë, inovacionin dhe stilin e saj. Bashkëpunimi me Karl Lagerfeld filloi në vitin 1965 dhe në 1992 Silvia Venturini Fendi e dërgoi atë në drejtimin krijues. Në vitin 2000, Grupi LVMH blen FENDI duke u bërë në vitin 2001 aksioneri më i madh i grupit. Në 2019 Silvia Venturini Fendi bëhet Drejtoreshë Krijuese e FENDI. Sot FENDI është sinonim i cilësisë, traditës, eksperimentimit dhe krijimtarisë.

FENDI kultivon mjeshtërinë më të lartë, duke krijuar gëzofë me savoir-faire. Kjo vëmendje e lartë për të bërë artizanatin e gëzofeve më të jashtëzakonshëm është një rrugëtim që ka zgjatur për më shumë se 90 vjet, duke prodhuar një trashëgimi të një shpikjeje dhe krijimtarie të paparë në artin e peliçerisë.

Që nga viti 1925, eksperimentimi i patrëmbur me peliçet e çmuara ka shtyrë krijimin e koleksioneve të FENDI-t, të kombinuara me aftësitë teknike të pakrahasueshme, cilësinë e jashtëzakonshme të materialeve dhe krijimtarinë e pashembullt të Maison.

Në vitin 2018, Fendi kaloi shifrën prej 1 miliardë eurosh në shitjet vjetore.

Butiku FENDI

Koncepti i butikut FENDI ka evoluar dhe Shtëpia gjithashtu ka përparuar. Ndërsa përgatitet të festojë 90 vjet në biznes, rrjeti i dyqaneve po ndryshon për të theksuar dhe festuar trashëgiminë dhe bashkëkohësinë e markës me bazë në Romë.

Ikona e FENDI

Karl Lagerfeld, një nga dizajnerët më të mirë në botë ka punuar me Fendi për 54 vjet. Ai është përgjegjës për logon “double F” që gjithmonë do të jetë nënshkrimi i Fendi. Karli është dhe do të jetë një ikonë e përjetëshme e FENDI-t

FENDI një ndër markat lider

FENDI sot pjese e grupit Louis Vuitton, është një ndër markat më prestigjoze në rang internacional! Me 200 dyqane monobrand dhe mbi 1100 dyqane multibrand ndër to edhe PRIVÉ.

PRIVÉ është butiku i vetëm që e ofron markën FENDI në Tiranë. Origjinalitet i garantuar, dhe çmim njësoj si në dyqanet oficial te FENDI-t

0 +
Te PRIVÉ do të gjeni më shumë se 110 produkte të koleksioneve të fundit vetëm FENDI!
0 %
FENDI orgjial në Tirane! Orgjinalitet i garantuar dhe pergjegjësi për orgjinalitetin e produktit.

FENDI Orgjinal në Tiranë

Te PRIVÉ të gjitha produktet janë 100% orgjinale. Veçantia e të bërit shopping te PRIVÉ qëndron edhe te çmimet që janë njësoj si në Milano, në butikët oficial të markave që gjeni te PRIVÉ.

Kënaqësia e të bërit shopping për meshkuj në Tirane, PRIVÉ!

Ose na kontaktoni direkt këtu

Na ndiqni në Socials

@PRIVE.Luxury.Tirana

@prive.tirana

@PRIVÉ Luxury Menswear

@prive_luxury

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment