Doni të jeni gjithmon të veshur më bukur!

Nëse doni të dini më shumë rreth PRIVÉ dhe produkteve tona, na kontaktoni ose më mirë akoma ejani në destinacionin tonë. Adresën dhe të gjihtë informacionet e tjera për të na kontaktuar i gjeni më poshtë!

Adresa Fizike

Rruga Brigada e VIII, Tirana 1001

Na Telefononi

Whatsapp dhe Viber

PRIVÉ Dyqani

069 708 8810

Na kontaktoni online

Pyetje të përgjithshme

Ose na kontaktoni direkt këtu

Na ndiqni në Socials

@PRIVE.Luxury.Tirana

@prive.tirana

@PRIVÉ Luxury Menswear

@prive_luxury

PRIVÉ