Valentino. Rreth Valentino. Ku të gjejmë Valentino ne Tiranë? Ku të gjejmë koleksionet e fundit? Gjithçka duhet të dimë rreth Valentinos!

Maison Valentino u themelua në vitin 1960 nga Valentino Garavani dhe Giancarlo Giammetti. Valentino është një protagonist i modës ndërkombëtare, dhe nga viti 2008 deri në vitin 2016, ka kaluar një evolucion krijues dhe ndikues në modën internacionale. Maison Valentino luan një rol të madh në modën e luksit përmes traditës dhe inovacionit, një kombinim i domosdoshëm për një industri krijuese që gjeneron sensin e bukurisë.

Valentino S.p.A. kontrollohet që nga viti 2012 nga Mayhoola Investments LLC. Pronari i ri ka sjellë një rritje të shpejtë të potencialit të markës Valentino.

Valentino është ndër udhëheqësit e modës ndërkombëtare që beson në vlerën e shtuar që buron nga një vizion global i stilit, i zhvilluar përmes koleksioneve të Haute Couture.

Një vizion estetik, bashkëkohor dhe përsosmëria në ekzekutim, janë udhëzimet e procesit industrial dhe të punimit artizanal, të punuar me dorë që prodhohen tërësisht në Atelierin historik të Piazza Mignanelli në Romë, ku shkolla e specializuar për couture ‘Bottega Couture’, është hapur së fundmi.

Maison Valentino

Valentino luan me idenë që veshjet e tij të shërbejnë si një lloj kujtese estetike, një referencë moderne për një kohë vjetër. Për shkak të aftësisë së stilistit për të punuar me traditën, ai ka gjetur një zgjidhje unike, edhe pse stilistikës elitiste që ka kënaqur gratë dhe burrat e sofistikuara në të gjithë botën.

Ku të gjejmë Balmain në Tiranë?

Valentino e dashuron shumë përzierjen e teksturave dhe zbukurimeve dhe me një vështrim kuptoi që përdorimi i ngjyrave të thjeshta do të thotë që mund ti shtohne më shumë detaje një produkti. Koleksionet më të fundit për meshkuj i gjeni në Tiranë te PRIVÉ. Ku gjithmon origjinaliteti i çdo produkti është i garantuar.

0 +
Te PRIVÉ do të gjeni më shumë se 160 produkte të koleksioneve të fundit vetëm Valentino!
0 %
Valentino orgjinal në Tirane! Orgjinalitet i garantuar dhe pergjegjësi për orgjinalitetin e produktit.

Balmain Orgjinal në Tiranë

Te PRIVÉ të gjitha produktet janë 100% orgjinale. Veçantia e të bërit shopping te PRIVÉ qëndron edhe te çmimet që janë njësoj si në Milano, në butikët oficial të markave që gjeni te PRIVÉ.

Kënaqësia e të bërit shopping për meshkuj në Tirane, PRIVÉ!

Ose na kontaktoni direkt këtu

Na ndiqni në Socials

@PRIVE.Luxury.Tirana

@prive.tirana

@PRIVÉ Luxury Menswear

@prive_luxury

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment